Stress Beheersing

Stress Beheersing

Beschermengel

Je engelen werken met je samen om de invloed van stress te leren beheersen en te verminderen. Schenk veel aandacht aan de intuïtieve leiding die je van Boven krijgt, zoals het denken of het gevoel hebben dat het goed zou zijn om wat rust te nemen, wat meer beweging te hebben, je routine te veranderen, en conflicten te vermijden. Wat je moet leren is zowel hoe je stress in je leven kan verminderen, als hoe je het effect ervan kunt beheersen.
Om de last van stress in je leven te verlichten is het noodzakelijk dat je assertief bent, en dat je ‘nee’ leert zeggen als iemand je iets vraagt dat je niet wilt doen of geven.Doe nooit iets uit schuld of uit verplichting. Doe alleen de dingen die je vanuit liefdevolle dienstbaarheid kunt doen. Vermijd een ruwe omgeving, gewelddadige media, en negatieve relaties. En zie elke situatie die je zorgen baart recht in de ogen. Het is beter bewust een plan te maken hoe je een probleem oplost, dan in voortdurende stress te zitten omdat je dat probleem uit de weg gaat.
Stressbeheersing vraagt dat je heel goed voor jezelf zorgt. Dat betekent dat je voldoende beweging hebt, naar buiten gaat de natuur in, en dat je alleen gezond eet en drinkt. Je engel beveelt je ook aan je te omringen met opwekkende muziek, bloemen, en liefdevolle vrienden en relaties, en daar horen ook zeker huisdieren bij. Geef elke zorg of behoefte over in handen van je beschermengelen, en vraag hen je te helpen alle hulp van boven te herkennen, en te ontvangen die je nodig hebt om stressvolle situaties goed aan te kunnen. Je engelen zullen je zeker ook helpen om het licht en de liefde te zien in elke situatie, zodat je geest in vrede is.

Engelen & Heiligen
Orakelkaarten door Doreen Virtue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: